Referenciák

 

Cégek, melyek dolgozóit oktattam, illetve jelenleg is oktatom

C&A Kereskedelmi Kft. 

Nőzőpont Intézet

rossmann hungary 

randstad hungary kft.

continental railway solutions kft. 

electrolux

A honlapja alapján találtam és kezdtem el járni Péterhez 2013 környékén. Már a 4. éve vagyok a tanítványa. A célom kommunikáció képes angol elérése és használata minél magasabb szinten, hiszen minden nap kell használnom a munkám során az angol nyelvet. Ez maximálisan sikerült. Segítségével és módszereivel sokat fejlődtem, magabiztossá váltam az angol nyelv használatában. Hozzáállása rugalmas, így az esetleges kéréseimnek eleget tudott tenni. Készül az órákra, kimondottan aktuális általános és gazdasági témákkal gyakoroljuk a szóbeli részt. Maximálisan tudom ajánlani.

Antal Miklós

Demand planner, Electrolux

Másfél éve járok Petihez, ami idő alatt a nyelvtudásom nagyon sokat fejlődött. Mivel kértem, hogy a szóbeli kommunikációt gyakoroljuk, sokat beszélgetünk mindennapi, aktuális témákról. Biztos vagyok benne, hogy neki is köszönhetem, hogy a munkahelyemen új pozícióban tudok dolgozni, ahol a magas színtű angol nyelvtudás elengedhetetlen. Az órák nagyon szórakoztatóak, változatosak. Peti nagyon rugalmas, akár az óra tartalmát illetően, akár, ha arról van szó, hogy az órát el kell tolni, arrébb tenni. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlanám.

Haraszti Orsolya

Ernst & Young

2 éve járok Petihez, a segítségével nagyon sokat fejlődtem, és sikerült letennem a középfokú nyelvvizsgát…

Ali zita

manager, Budapest Airport

Egy éve járunk a lányommal Tőgyi Péterhez angolra, a tudásunk fejlesztése érdekében. Nagyon várjuk a napokat, amikor óránk van, mert mindig nagyon érdekes, élvezetes és hasznos időt töltünk nála. Órái jól felépítettek, időben jól beosztottak, jól strukturáltak. Jól ráérez a hiányosságokra, a problémás topic-okra több időt áldoz, sokszor visszakérdez, csak akkor megyünk tovább, ha tényleg bevésődött az aktuális tananyag. Nyitott személyisége, humora, emberi kvalitásai, tájékozottsága mind garancia arra, hogy az ember nem csupán kiváló angoltudást szerez nála, hanem kifejezetten kellemes, vidám perceket tölthet el vele tanulás közben.

Budai Katalin

vállalkozó

2013-ban a diplomám megszerzéséhez elengedhetetlen volt a középfokú angol nyelvvizsga. Próbálkoztam nyelviskolában, csoportos foglalkozásban felkészülni, ugyanakkor a tanulók közötti szintkülönbségek és az oktatás rossz színvonala miatt hamar úgy döntöttm, hogy magántanárt keresek. Az interneten a 13. kerületben található magántanárok között találtam meg Péter hirdetését. A honlapján minden információt megtaláltam a szolgáltatásaival kapcsolatban, azonnal szimpatikus lett. Péter mindig felkészülten várt az órákra és jól láthatóan, előre elkészített tanulási menetrend szerint haladtunk az órai tananyaggal. A kiválasztott nyelvvizsga-típusnak megfelelő gyakorlatokat végeztünk és nagy hangsúlyt fektetett a szóbeli kommunikációs készségek fejlesztésére. Péterrel heti három alkalommal készültünk a nyelvvizsgára, melyre közel 1 év alatt sikeresen felkészített, amiért azóta is hálás vagyok. Bárkinek, aki angolt szeretne tanulni, annak bizalommal ajánlom Pétert.

Deák Dániel

Vezető elemző, XXI. Század Intézet

Péter 2011 szeptembere óta oktatja számomra az angol nyelvet.

Mivel munkám során napi szinten van szükségem az angolra, a nyelvvizsga letétele óta pedig a nyelvtudásom erôsen megkopott, ezért nekem elsõsorban a kommunikációmat kell erősíteni, és erre Péter beszédközpontú órái nagyszerűek.

Mindemellett a nyelvtani szabályokat és tudnivalókat rendszerezetten és világosan õsszefoglalja számomra, és a korábban már tanult ismeretanyagok a közreműködésével a helyükre kerülnek.

Ezen felül mindig jókedvü, kedves és angyali türelemmel hallgatja végig, időnként minden bizonnyal fárasztó akadozásaimat az angol nyelv rejtelmeiben.

Mindenkinek, aki szeretné angol nyelvtudását tökéletesíteni, jó szívvel tudom ajánlani Pétert!

Gintli Éva

Duna-Dráva Cement Kft.

Péterhez 2011. június óta járok magán angol nyelvoktatásra. Elsíísorban beszéd kõzpontú oktatásra volt szükségem, mert a  munkahelyemen  szükséges  a  jó angol nyelvtudás, emellett a  nyelvtani  ismeretek  felfrissítése  és  rendszerezése is szükséges volt számomra.  Amióta  hozzá  járok,  sokkal  bátrabban  használom az angol nyelvtudásomat.  Továbbá  a  mester  diploma  megszerzéséhez szükséges felsôfokú nyelvvizsgá ra is Ó fog felkészíteni.

Bátran tudom ajánlani Pétert minden tanulni vágyónak, akinek beszédkõzpontú oktatásra vagy a meglévíí tudás felfrissítésére van szüksége.

SZABÓ-HIDASI SZABINA

GEOX HUNGARY KFT.

Alulírott Potyó Krisztián, a Theatrum Art Kulturális Szolgáltató Kft. ügyvezetőjeként Tőgyi  Péterről az alábbi referenciát adom.

Péter 2018. augusztusa óta oktatja számomra az angol nyelvet. Korábbi hirdetésének megfelelően beszédközpontú nyelvoktatást folytat, mellyel nagyban hozzájárult ahhoz, hogy külföldi utazásaim során bátrabban használjam az angolnyelv-tudásomat, emellett olyan nyelvtani oktatást kaptam tőle, mellyel a korábbi nyelvtanulásaim során megszerzett tudásanyagok rendszerezésre kerültek.

Bátran ajánlom minden olyan nyelvet tanulni vágyónak, aki az idegen nyelven való kommunikációval gátlásokban szenved és szeretné ezt feloldani, bátorságot kapni a nyelv használatához.

Potyó Krisztián

vállalkozó

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELEM!

A küldés gombra kattintva elfogadja az Általános Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

10 + 4 =