RÓLAM

 

Tőgyi Péter vagyok, 35 éves, Nemzetközi Kapcsolatok szakon végzett, főállású, számlaképes angolnyelv-oktató. A diploma és a felsőfokú angol nyelvvizsga megszerzése után két évet töltöttem Írországban a nyelv tökéletesítése végett. 2011 óta tanítok cégeknél, valamint középiskolás, főiskolás/egyetemista és felnőtt magántanítványaimat készítem fel a közép, illetve felsőfokú nyelvvizsgákra. Gyerekek oktatásával nem foglalkozom.

Oktatói pályám során olyan ismert cégek munkatársaival dolgoztam együtt, mint például az Electrolux, Nézőpont Intézet, Continental Railway Solutions Kft., vagy Randstad Hungary. 2017-ben a C&A kereskedelmi Kft. 4 fő oktatásával bízott meg, majd azóta ez a szám az évek alatt 9 főre emelkedett és a közös együttműködés még jelenleg is tart.

A nyelvtani alapokat sajátos módszerrel tanítom, könyveket elsősorban szókincsfejlesztéshez és hallott szövegértés gyakorlásához alkalmazok. Célom a szóbeli kommunikáció elkezdése és ösztönzése amilyen hamar csak lehet, mivel véleményem szerint a mai nyelviskolák és egyéb oktatási intézmények továbbra is kevés figyelmet szentelnek a beszédre és a kellő magabiztosság elsajátítására.

XIII. kerületben, irodámban, valamint Budapest területén cégeknél vállalok angolnyelv-oktatást, több mint 10 éves oktatási tapasztalattal.

Az órák felépítése

A rendszerszemlélet híve vagyok. Hiszem,  hogy a szükséges nyelvtani alapok a stabil nyelvtudás megszerzéséhez elhanyagolhatatlanok. Ehhez viszont egy jól átlátható rendszerre van szükség és így a nyelvtan is sokkal értelmezhetőbbé, logikusabbá válik.  Ezt a rendszert saját módszerrel adom át diákjaimnak, saját táblázatokat és elméleti megközelítést alkalmazva. 

A szükséges alapok elsajátítását követően viszont azonnal a szóbeli kommunikációra szeretem helyezni a figyelmet. Ez a kellő magabiztosság, helyes kiejtés és aktív szókincs elsajátításához elengedhetetlen.

Óráimon törekszem a változatosságra, a szintnek megfelelő aktuális, valamint általános beszédtémák és gyakorlatok alkalmazásával.

  • Szóbeli kommunikáció
  • Nyelvtan
  • nyelvkönyvek használata

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELEM!

A küldés gombra kattintva elfogadja az Általános Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

1 + 1 =